ZÁRÓVIZSGA IDŐPONTOK, szakok beosztása 


2017. június 7. (szerda) 8 óra

- Pénzügy és számvitel BA  nappali tagozat (akik védenek is és tételből is vizsgáznak)

- Pénzügy és számvitel BA  - azok a hallgatók, akik sikertelen záróvizsga után most csak tételből vizsgáznak (nappali és levelező)

Terem:  A5 és A6


2017. június 8. (csütörtök) 8.00 óra

Pénzügyi és számvitel FOX nappali tagozat 11 hallgatója (tervezetten: Bákor, Berghold, Csalló, Fritz, Hodula, Illés, Jánka, Laczi, Pálvölgyi, Schofhauzer, Szabó B.  – ez a névsor a visszamondások miatt változhat, ezért kérjük folyamatos ellenőrzését

Pénzügyi és számvitel FOX - azok a hallgatók, akik sikertelen záróvizsga után most csak tételből vizsgáznak (nappali és levelező)

- Számvitel MA nappali és levelező tagozat

- Számvitel MA  - azok a hallgatók, akik sikertelen záróvizsga után most csak tételből vizsgáznak (nappali és levelező)

Terem:  A5 és A6


2017. június 9. (péntek) 8.00 óra

Pénzügyi és számvitel FOX nappali  tagozat 3 hallgatója (tervezetten: Jankovszki, Szücs, Teer  – Ez a névsor a visszamondások miatt változhat, ezért kérjük folyamatos ellenőrzését!

Pénzügyi és számvitel FOX levelező  tagozat

- Pénzügy és számvitel BA levelező tagozat (akik védenek is és tételből is vizsgáznak)

Terem:  A5 és A6


Figyelem! A záróvizsga bizottságokban az első 5 hallgatónak 7.30-ra a helyszínre kell érnie. Az érintett hallgatóknak Neptun üzenetet fogunk küldeni a záróvizsga hetének első munkanapján (június 6.)


Kérjük, hogy aki bármilyen akadályoztatás miatt mégsem tud részt venni a záróvizsgán, a henne@gtk.uni-pannon.hu e-mail címre küldjön erről egy üzenetet.


Tájékoztató a PREZENTÁCIÓ felépítéséről